Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Organisaatio: Hyvinkään musiikkiopisto.

Verkkosivustomme sijaitsee Suomessa ja sitä ylläpitää Hyvinkään musiikkiopiston hallinto.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Analytiikka

Seuraamme verkkopaikan liikennettä saadaksemme tietoa siitä, mitä sivuja luetaan ja kuinka paljon, mitä tietoa lukijat etsivät ja mistä he sivuillemme tulevat. Tietojen keräämiseen käytämme Matomo Analytics -lisäosaa. Tallennamme kävijöiden IP-osoitteen ja käytämme paikkatietokantaa sen selvittämiseen, missä lukijamme sijaitsevat. Mitään tietoja ei lähetetä ulkopuolisille. Voit halutessasi estää tietojen keruun.

Voit päättää, ettet halua sinua ja tekemiäsi seurattavan tällä sivustolla. Niin toimimalla suojaat yksityisyyttäsi, mutta samalla estät sivuston omistajaa oppimasta toimistasi ja siten estät paremman käyttökokemuksen kehittämisen sinulle sekä muille sivuston käyttäjille.

Yhteydenottolomake

Tallennamme yhteydenottolomakkeella lähettämäsi nimen, sähköpostiosoitteen (jos haluat sen antaa) ja viestisi.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.