UUSIEN OPPILAIDEN ILMOITTAUTUMINEN OPINTOIHIN ALKAA 3.4.2023 KLO 9.00

Tervetuloa harrastamaan musiikkia yhdessä ilolla, taidolla ja tavoitteellisesti mukavien ja ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa! Täytämme vapautuvat oppilaspaikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinnot alkavat elokuussa 2023.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE > Hakeudu oppilaaksi (lomake aukeaa 3.4.2023 klo 9.00)

Hyvinkään musiikkiopistossa voit opiskella aivan kaupungin sydämessä. Voit valita lähes 30:sta eri instrumentista. Musiikkiopiston oppilaana pääset mukaan omiin orkestereihimme, yhtyeisiimme ja bändeihimme. Taitojen karttuessa saat paljon esiintymiskokemusta oppilaskonserteissamme, joita järjestämme vuosittain useita kymmeniä. Lähes kaikki konserttimme ovat ilmaisia ja suurelle yleisölle avoimia tapahtumia. Meillä on myös jo perinteeksi muodostuneet Soitinkarnevaalit la 1.4. 2023 klo 14-16 musiikkiopistolla, jolloin pääset tutustumaan soittimiin ja tapaamaan opettajia sekä kuulemaan lisää soittoharrastuksen aloittamisesta. Pienimmät voivat aloittaa 3-4-vuotiaana viulun- tai pianonsoiton Suzuki-menetelmällä, jossa opetus perustuu ennen kaikkea musiikin kuulemiseen ja toistoon.

Pop&jazz-opetuksessa pääset soittamaan sähkökitaraa, sähköbassoa, rumpuja ja kosketinsoittimia. Musiikkiopistollamme on useita säännöllisesti harjoittelevia bändejä, jotka myös esiintyvät musiikkiopiston konserteissa ja tilaisuuksissa.

Muskareistamme löytyy ryhmiä vauvasta leikki-ikäisiin ja soittisryhmästä myös aina koululaisiin asti. Jos laulu on sinun juttusi, voit aloittaa lapsikuoro Laulavan sävelen ryhmissä, joita löytyy 5-12-vuotiaille lapsille. Meillä voit myös opiskella pop&jazz- ja klassista laulua sekä tulla mukaan Hyvinkään nuorisokuoron toimintaan.

Tule rohkeasti mukaan musisoimaan kanssamme, saat uusia samanhenkisiä kavereita ja elinikäisen iloa ja taitoa tuottavan harrastuksen.

Tervetuloa tututustumaan toimintaamme konserttien ja Soitinkarnevaalien myötä ja toivottavasti nähdään jatkossa täällä musiikkiopistolla!