Hymon kesämusiikkileiri 7.-9.6.2022 – ilmoittaudu nyt!

Hyvinkään musiikkiopistossa järjestetään minimusiikkileiri soittajille. Leiri toteutetaan päiväleirinä ja opetus ajoittuu klo 12-17 välille. Opetus järjestetään musiikkiopiston saleissa ja tilavissa luokissa. 

Jokaisena leiripäivänä oppilas saa yksilöopetusta 30 min ja yhteissoitto-opetusta valintansa mukaan 1-2 ryhmässä (keskipäivän ryhmässä tai iltapäivän ryhmässä tai molemmissa). Yhteissoittoryhmän kesto on 45 min.

Opettajina toimivat: Mirja Tuukkanen (nokkahuilu), Pauliina Raninen (viulu, Suzuki-viulu) Pirjo Suihkonen (viulu), Emily Wagoner (alttoviulu), Sonja Ödner (piano, Suzuki-piano), Joanna Broman (piano, cembalo), Liisa Laukkanen (piano), Reeta Nikkola (sello), Iiris Kosonen (harmonikka), Lassi Kouvo (bändi) ja Jenni Peltoniemi (saksofoni). Ennen leirin alkua oppilaille lähetetään tarkat tiedot aikatauluista. 

Leiri päättyy konserttiin 9.6. klo 18-19 Hymon kamarimusiikkisalissa. Leirillä on ohjattua oheisohjelmaa päivittäin klo 12.45-14.30. Musiikkiopisto tarjoaa leirillä välipalan. 

Leirin osallistumismaksu on 80 € Hymon oppilaille ja 100€ muille. Leiri toteutuu, jos osallistujia ilmoittautuu tarpeeksi.  

Ilmoittautumislomake: https://hymo-opp.eepos.fi/#/forms/96