TULE JA PUHALLA! Ilmainen kokeilukerta puhallinsoittimiin

Nyt on loistava tilaisuus tutustua puhallinsoittimiin. Hyvinkään musiikkiopisto tarjoaa ilmaisen kokeilukerran opettajan ohjauksessa. Kokeiltavat soittimet ovat: nokkahuilu, poikkihuilu, oboe, klarinetti, fagotti, trumpetti, käyrätorvi ja tuuba. Voit tutustua soittimiin jo etukäteen täällä: Soiton ja laulun opiskelu – Hyvinkään musiikkiopisto (hymo.fi)

Meillä on järjestetty koronaturvalliset olosuhteet soittaa myös puhallinsoittimia. Käytämme tiloja jakavia sermejä, maskeja ollessamme oppilaita lähellä sekä käsidesiä. Desinfioimme soittimet ennen ja jälkeen kokeilun. Noudatamme turvavälejä viranomaisohjeiden mukaisesti.

Voit ilmoittautua ja varata ajan haluamiisi soittimiin opiston toimistosta tai saat opettajan yhteystiedot sopiaksesi ajasta, toimisto@hymo.fi, p. 050 509 9410.

Kokeiluaika on 15 min / soitin.

Tarvittaessa yksi huoltaja voi olla mukana.

Huomioittehan turvallisuusohjeet opistolle tullessanne, käsien pesu ja desinfiointi. 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien toivotaan käyttävän maskia opistolla liikkuessaan. Kannattaa tulla juuri kun kokeiluaika on alkamassa, niin vältämme tungokset käytävillä.

Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan!