Hyvinkään musiikkiopisto tarjoaa leffaillan 6.5. klo 18

Lehdistötiedote 5.5.2021 – julkaisuvapaa heti

Hyvinkään musiikkiopisto tarjoaa leffaillan

Hyvinkää on perinteinen elokuvakaupunki vanhoine leffateattereineen ja Red Carpet -elokuvajuhlineen. Elokuvamusiikki innostaa lapsia ja nuoria ja siitä on tullut oleellinen osa myös Hyvinkään musiikkiopistossa opetettavaa ohjelmistoa. Musiikkiopisto julkaisee kokoillan leffan pituisen elokuvamusiikin konsertin torstaina 6.5. klo 18 opiston omalla YouTube-kanavalla. Linkki vapaasti seurattavaan konserttiin tulee konserttipäivänä opiston kotisivuille www.hymo.fi  Suora linkki konserttiin: https://youtu.be/SYHhigM71Ss (avautuu klo 18.00) Konsertissa nähdään kaikkiaan 40 soolo- ja yhtye-esitystä kaikista soitinryhmistä sekä lapsikuoro. Konsertti on katsottavissa 23.5. saakka.

Reima Raijas
Apulaisrehtori
050 5099411
reima.raijas@hymo.fi

Hyvinkään musiikkiopisto www.hymo.fi