Musiikkiopisto tiedottaa 30.4.2021

Opetusjärjestelyt 3.5.2021 alkaen (Keusoten linjaus 28.4.):

Kaikkien oppilaiden yksilöopetus toteutuu lähiopetuksena.

3-7-vuotiaiden varhaisiän musiikkikasvatuksen (muskari) tunnit, mukaan lukien erityisryhmä sekä lapsikuorot lähiopetuksena. 0-2-vuotiaiden perheryhmät jatkavat etäopetuksessa. Opettajat tiedottavat mahdollisista poikkeuksista.

Kamarimusiikkiopetus toteutetaan lähi- tai etäopetuksena opettajan harkinnan mukaan. Lähiopetuksessa pienryhmän tulee olla vakiintunut ja opetusjärjestelyjen turvalliset.

Musiikin perusteiden opettajat, orkestereiden ja Hyvinkään nuorisokuoron johtajat tiedottavat tarkemmin toukokuun opetusjärjestelyistä. Puhallinorkestereiden toiminta on keskeytetty.

Opintosuoritustilanteet järjestetään joko hygieniaturvallisesti musiikkiopistolla tai videosuorituksina opettajan harkinnan mukaan.

Kevätsoittajaiset järjestetään videokonsertteina tai striimattuna. Pihakonsertteja järjestetään 17.5. jälkeen. Kevätjuhla järjestetään 25.5. videokonserttina. Todistusten ja stipendien jaosta tiedotetaan lisää myöhemmin.

6.5. klo 18 julkaistaan leffakonsertti www.hymo.fi. Tervetuloa mukaan!

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen on käynnissä.

Yleisohjeet kaikille:

* Musiikkiopiston tiloihin saa tulla vain terveenä ja oireettomana

* Koronakaranteenissa olevat eivät tule musiikkiopistolle. Samoin, jos odotat koronatestin tulosta. Oman opettajan kanssa voi sopia joustavasti etätunnista.

* Pestään kädet, käytetään käsidesiä ja huolehditaan turvaväleistä (2 metriä)

* Kaikki yli 12-vuotiaat käyttävät maskia. Nuoremmatkin voivat halutessaan käyttää maskia.

* Huoltajat voivat saattaa pienimmät oppilaat ulko-ovelle. 

* Toimisto palvelee ma-pe klo 9-15 etänä: toimisto@hymo.fi, 050 5099 410

Musiikkiopiston siivous toteutetaan tehostetusti THL:n ohjeiden mukaisesti. Erityisesti puhallinsoitinluokissa käytetään suuria pisarasuojia oppilaan ja opettajan välillä. Pianonkoskettimet desinfioidaan jokaisen soittajan jälkeen ja luokkia tuuletetaan oppituntien välissä.

Seuraamme viranomaistiedotusta. Muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse sekä opiston verkkosivujen kautta, www.hymo.fi.

Sanna Ratia
rehtori

——————————

0505099412
sanna.ratia@hymo.fi