Musiikkiopisto tiedottaa 14.4.2021

Opetusjärjestelyt 15.4.-9.5.2021 (Keusoten linjaus 13.4.)

2008 syntyneiden ja sitä nuorempien yksilöopetus lähiopetuksena

2007 syntyneiden ja sitä vanhempien yksilöopetus etäopetuksena. Poikkeuksena oppilaat, joilla on tasosuoritus tänä keväänä tai ovat valmistautumassa ammattiopintojen pääsykokeisiin. Heidän opetuksensa tapahtuu pääosin lähiopetuksena.

3-7-vuotiaiden varhaisiän musiikkikasvatuksen (muskari) tunnit sekä lapsikuorot lähiopetuksena. 0-2-vuotiaiden perheryhmät jatkavat etäopetuksessa. 

2008 syntyneiden ja sitä nuorempien kamarimusiikkiopetus lähi- tai etäopetuksena opettajan harkinnan mukaan. Lähiopetuksessa pienryhmän tulee olla vakiintunut ja opetusjärjestelyjen turvalliset.

Kaikki mupet, orkesterit ja Hyvinkään nuorisokuoro jatkavat etäopetuksessa. Puhallinorkestereiden toiminta on keskeytetty.

Pyrimme turvaamaan päättösuoritukset sekä ammattiopintojen pääsykokeisiin valmistautuvien opinnot erityisjärjestelyin.

Yleisohjeet kaikille:

* Musiikkiopiston tiloihin saa tulla vain terveenä ja oireettomana

* Koronakaranteenissa olevat eivät tule musiikkiopistolle. Samoin, jos odotat koronatestin tulosta. Oman opettajan kanssa voi sopia joustavasti etätunnista.

* Pestään kädet, käytetään käsidesiä ja huolehditaan turvaväleistä (2 metriä)

* Kaikki yli 12-vuotiaat käyttävät maskia. Nuoremmatkin voivat halutessaan käyttää maskia.

* Huoltajat voivat saattaa pienimmät oppilaat ulko-ovelle. 

* Toimisto palvelee ma-pe klo 9-15 etänä: toimisto@hymo.fi, 050 5099 410

Musiikkiopiston siivous toteutetaan tehostetusti THL:n ohjeiden mukaisesti. Erityisesti puhallinsoitinluokissa käytetään suuria pisarasuojia oppilaan ja opettajan välillä. Pianonkoskettimet desinfioidaan jokaisen soittajan jälkeen ja luokkia tuuletetaan oppituntien välissä.

Seuraamme viranomaistiedotusta. Muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse sekä opiston verkkosivujen kautta, www.hymo.fi.

Somessa https://www.facebook.com/hymo1957 ja @hymomusiikkiopisto on mukavia soitinesittelyjä ja juttuja musiikkiopiston arjesta. Uusien oppilaiden ilmoittautuminen ja nykyisten oppilaiden jatkoilmoittautuminen ovat käynnissä.

Sanna Ratia
rehtori
050 5099 412
sanna.ratia@hymo.fi