Avoinna pianonsoiton opettajan vakituinen toimi

Vireä ja perinteikäs Hyvinkään musiikkiopisto etsii

PIANONSOITON OPETTAJAA vakituiseen toimeen 1.8.2021 alkaen

Etsimme monipuolista, idearikasta ja innovatiivista ammattilaista, jolla on halua sekä kykyä kehittää instrumenttiopetusta sekä opetustarjontaa yhdessä muiden opettajien kanssa. Katsomme eduksi pop-jazz-pianonsoiton opetuksen hallinnan.

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja hyvät puitteet opetustyölle.

Palkkaus on yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen. Kelpoisuusehdot asetuksen 986/1998 mukaiset. Vakituinen työsuhde alkaa 1.8.2021. Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote (L504/02). Koeajan pituus on 5 kk.

Hakemukset ja ansioluettelot (PDF-muodossa) osoitteeseen hakemukset@hymo.fi 25.3.2021 klo 12 mennessä. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun torstaina 8.4.2021

Tiedustelut rehtori Sanna Ratia, 050 5099 412, sanna.ratia@hymo.fi.