TIEDOTE 28.9.2020

Hyvinkään kaupunki tiedotti perjantaina 25.9., että Hyvinkään lukiossa suositellaan kasvomaskin käyttämistä oppilaitoksen tiloissa. https://www.hyvinkaa.fi/globalassets/hyvinkaan-lukio/liitteet/kasvomaskisuositus-hyvinkaan-lukiossa.pdf

Hyvinkään musiikkiopistossa suositellaan myös kasvomaskin käyttöä, mikäli se on instrumentista riippuen mahdollista. Suositus koskee erityisesti yli 15-vuotiaita oppilaita sekä henkilöstöä. Käytämme opetustilanteessa myös muita suojavälineitä, huolehdimme turvaväleistä ja hygieniasta. Jokainen hankkii tarvitsemansa maskit itse.

Hyvinkään musiikkiopiston opetus on toistaiseksi lähiopetusta. Yksittäisiä etäopetustunteja voidaan pitää esim. koronakaranteenin tai pienen flunssan takia.

Konserteissa jokainen esiintyjä saa tuoda mukanaan vain yhden kuulijan henkilörajoitusten takia. Paikalla olevien toivotaan käyttävän kasvomaskia. Konsertit pyritään streamaamaan (vain suoratoisto, ei tallenteita). Konserttien vastuuhenkilöt huolehtivat tarkemmasta konserttiohjeistuksesta.

Seuraamme koronatilannetta ja viranomaisohjeita. Tiedotamme mahdollisista muutoksista toiminnassamme sähköpostitse sekä verkkosivujen kautta www.hymo.fi.

Risto Kinnunen, Hyvinkään musiikkiopiston Kannatusyhdistys ry:n puheenjohtaja

Sanna Ratia, rehtori