Rehtori tiedottaa 29.5.2020

Kiitokset kaikille päättyvästä lukuvuodesta ja monipuolisesta yhteistyöstä. 

Olettehan huomanneet musiikkiopiston virtuaalikonsertit?

Ne ovat nähtävillä musiikkiopiston youtube-kanavalla. 

Emme vielä tiedä, miltä koronatilanne näyttää ensi lukuvuonna. Olemme kuitenkin varautuneet tulevaan monin tavoin. Kaikenlaiset erityisjärjestelyt, pienennetyt ryhmät, vuoro-opiskelu, etäopetustavat, tehostettu siivous yms. on jo suunniteltu valmiiksi elokuuta varten, jos niitä tarvitaan. Perheet voivat siis odottaa uutta lukuvuotta turvallisin mielin.

Tuntien sopiminen on 12.8. ja opetus alkaa 13.8. Tiedotamme uuden lukuvuoden aloitusjärjestelyistä ennen opetuksen alkua.

Hyvinkään kaupunginvaltuusto päättää kestävän talouden ohjelmasta 15.6. Samassa yhteydessä päätetään Hyvinkään musiikkiopiston saamaan avustukseen kohdistuvista leikkauksista. Jos leikkaukset toteutuvat alkuperäisen ehdotuksen mukaisesti, taloustilanteen muuttuminen heijastuu jo ensi lukuvuoden toimintaan. Tästä syystä varmistamme uusien oppilaiden oppilaspaikat vasta 16.6. 

Hyvinkään musiikkiopiston verkkosivuilla on julkaistu avoin vieraskirja, johon on jo kertynyt kannanottoja Hyvinkään musiikkiopiston puolesta. Voit käydä kirjoittamassa nimesi tai jättämässä tervehdyksen: https://www.hymo.fi/elakoon-hymo/  Kiitos kaikesta tuesta!

Vapautuvat oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumislinkki uusille oppilaille on vielä avoinna: erityisesti harvinaisempiin soittimiin on vielä vapaita paikkoja. Myös musiikkileikkikouluun voi ilmoittautua kesän aikana. 

Aurinkoista kesää kaikille! 

Sanna Ratia, rehtori