Avoinna kitaransoiton opettajan vakituinen toimi

Vireä ja perinteikäs Hyvinkään musiikkiopisto etsii

KITARANSOITON OPETTAJAA vakituiseen toimeen 1.9.2020 alkaen

Etsimme monipuolista, idearikasta ja rautaista ammattilaista, jolla on halua sekä kykyä kehittää instrumenttiopetusta sekä opetustarjontaa yhdessä muiden opettajien kanssa. Musiikkiopistossa painotetaan yhteissoittoa ja monipuolisuutta.

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja hyvät puitteet opetustyölle.

Palkkaus on yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen. Kelpoisuusehdot asetuksen 986/1998 mukaiset. Vakituinen työsuhde alkaa 1.9.2020. Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote (L504/02). Koeajan pituus on 5 kk.

Hakemukset ja ansioluettelot (PDF-muodossa) osoitteeseen hakemukset@hymo.fi 1.6.2020 klo 12 mennessä. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun maanantaina 15.6.2020.

Tiedustelut rehtori Sanna Ratia, 050 5099 412, sanna.ratia@hymo.fi.