Tule mukaan soittamaan ja laulamaan!

Meillä opit soittamaan, laulamaan ja säveltämään ammattitaitoisten ja mukavien opettajien ohjauksessa. Saat kivoja kavereita ja pitkäaikaisen iloa sekä taitoa tuottavan harrastuksen. Tule mukaan musisoimaan!

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021-2022: Täytä ilmoittautumislomake. Soittimittain vapautuvat oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ilman oppilasvalintatestiä. Mikäli toivomassanne soittimessa ei ole tällä hetkellä vapaita paikkoja, saatte jonopaikan ja ilmoitamme heti, kun paikka vapautuu.

Tutustu soitinvaihtoehtoihimme https://www.hymo.fi/soiton-ja-laulun-opiskelu/ ja löydä oma suosikkisi!

Ilmoittautumislomakkeessa pyydämme valitsemaan pääsoittimen sekä kaksi varavaihtoehtoa.

Tervetuloa mukaan musiikin maailmaan!