Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Violanpäivän musiikkituokio

Violanpäivän musiikkituokiossa keskiviikkona 3.6.2020 klo 15 Emily Wagoner, alttoviulu ja Joanna Broman, piano soittavat F. Schubertin Violan. Tervetuloa kuuntelemaan musiikkiopiston sisäpihalle! Konsertti esitetään kamarimusiikkisalista ikkunat auki sisäpihalle. Konsertin kesto on noin 15 minuuttia.

Suvi soikoon! Hymon opettajien konsertti pe 12.6.2020 klo 17 Hyvinkääsalissa

Hymon opettajien kesäinen konsertti Suvi soikoon Hyvinkääsalissa perjantaina 12.6.2020 klo 17. Voit tulla paikan päälle tai kuunnella On air Hyvinkään sivuilta tästä konserttilinkistä (avautuu klo 17). Suvi soi mm. Shostakovichin, Debussyn, Merikannon, Piazzollan ja Monteron sävelin. Hyvinkääsalissa noudatetaan vallitsevia turvallisuusohjeita: katsomossa pidetään turvavälit ja ruuhkautumista vältetään. Käsidesipisteet löytyvät yleisölämpiöstä. Saavuthan konserttiin terveenä.

Beethoven 250 -konsertti, sonaatit 2 ja 3

Irina Kim, viulu ja Sonja Ödner, piano Beethoven 250 -konserttisarjan syksyn ensimmäisessä konsertissa musiikkiopiston kamarimusiikkisalissa. Vapaa pääsy! Tilaisuuksissamme noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.

Opettajat lavalla ke 9.9. klo 19 Hyvinkääsali

Keskiviikkona 9.9. klo 19 Hyvinkääsalissa kuullaan upeita soolo- ja kamarimusiikkiteoksia Hyvinkään musiikkiopiston opettajien taiturillisina tulkintoina. Ohjelmassa mm. varhaista barokkimusiikkia, Beethovenin Kevät-sonaatti viululle ja pianolle, tulisia kuubalaisia säveliä kitarakvartetilla sekä klassinen Hummelin klarinettikvartetto. Konsertti striimataan Hyvinkään kaupungin On Air -sarjassa, voit kuunnella sen tästä linkistä: https://youtu.be/Lubc4NsOlp8 Konsertin kesto on noin tunti, ei väliaikaa. Juontaa Reima Raijas. […]

Beethoven 250 -konsertti pianolle ja viululle, sonaatit 4 ja 5 su 20.9. klo 15 kamarimusiikkisali

Sonja Ödner, piano ja Irina Kim, viulu Beethoven 250 -konserttisarjaan "10 Sonaten für Pianoforte und Violine" kuuluvassa konsertissa kamarimusiikkisalissa sunnuntaina 20.9. klo 15. Vapaa pääsy 18 hengelle. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Siksi kamarimusiikkisalin korkein sallittu henkilömäärä on rajoitettu 20:een.

Hymon syysjuhla ti 6.10.2020 klo 18 Kaupungintalo (kutsuvierasjuhla)

Juhlistamme keväällä ja syksyllä 2020 päättösuorituksen tehneitä. Juhlassa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Kaupungintalon aulan suurin sallittu henkilömäärä on rajoitettu 50:een. Siksi tilaisuus ei ole avoin yleisölle. Tilaisuus kuitenkin striimataan suorana lähetyksenä osoitteessa https://youtu.be/nLMBeh0_4kc klo 18-18.45 ja näin kaikki kiinnostuneet voivat seurata juhlaa. Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Kvarttitapahtuma 8.-9.10.2020 Järvenpää-talo

Hyvinkään, Keravan, Keskisen Uudenmaan ja Riihimäen musiikkiopistojen yhteinen kamarimusiikkitapahtuma Järvenpää-talossa. Lisätietoja: http://kvarttitapahtuma.fi/

Beethoven 250 -konsertti pianolle ja viululle, sonaatit 6 ja 7 su 25.10. klo 15 kamarimusiikkisali

Sonja Ödner, piano ja Irina Kim, viulu Beethoven 250 -konserttisarjaan ”10 Sonaten für Pianoforte und Violine” kuuluvassa konsertissa kamarimusiikkisalissa. Vapaa pääsy 18 hengelle. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Siksi kamarimusiikkisalin korkein sallittu henkilömäärä on rajoitettu 20:een. 13 vuotta täyttäneille suositellaan kasvomaskin käyttöä.

Syksyn säveliä ke 28.10.2020 klo 18 Kaupungintalo

Katso striimattuna klo 18 lähtien: https://youtu.be/WDXKvYICNM4 Pianistien ja kitaristien syystervehdys kaupungintalon aulassa. Vapaa pääsy 20 hengelle. Aulatilan kokonaishenkilömäärä on rajoitettu 50:een (tilanne 22.10.). Jos rajoitusta ja sallittua yleisömäärää muutetaan, ilmoitetaan siitä lähempänä konserttia. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille 13 vuotta täyttäneille.

Jousien juhlaa I to 29.10.2020 klo 18 Vanha kirkko

Pienten jousisoittajien konsertti. Vapaa pääsy 25 hengelle. Vanhan kirkon suurin sallittu henkilömäärä on rajoitettu 60:een. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille 13 vuotta täyttäneille.

Beethoven 250 päätöskonsertti, sonaatit 8 ja 9 su 8.11.2020 klo 15 kamarimusiikkisalissa

Beethoven 250 -konserttisarja huipentuu sunnuntaina 8.11. klo 15 sonaatteihin 8 ja 9. Sonja Ödner, piano ja Irina Kim, viulu esiintyvät kamarimusiikkisalissa. Koska kamarimusiikkisalin yleisömäärä on rajoitettu, ilmoitathan tulostasi etukäteen tekstiviestinä numeroon 050 349 4966 tai sähköpostilla toimisto@hymo.fi. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Kasvomaskia suositellaan 13 vuotta täyttäneille.

Musiikin iloa – kuukauden konsertti ti 10.11.2020 Kaupungintalo

Musiikin iloa-konsertti toteutetaan turvallisuussyistä ilman yleisöä. Konsertin esitykset videoidaan kaupungintalon aulassa 10.11. ja videot julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana musiikkiopiston omalla videokonserttikanavalla. Ohjelmassa Trioli-orkesteri, huiluryhmä sekä soolo- ja kamarimusiikkiesityksiä.

Jousien juhlaa II ma 30.11.2020 Vanha kirkko, videokonsertti ilman yleisöä

Jousien juhlaa II -konsertti toteutetaan koronarajoitusten vuoksi ilman yleisöä. Konsertin esitykset videoidaan Vanhassa kirkossa 30.11. (Allegro-orkesteri 26.11.) ja videot julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana musiikkiopiston omalla videokonserttikanavalla. Ohjelmassa Allegro-orkesteri, Kamariorkesteri, viulisteja, alttoviulisteja ja sellistejä.

Itse sävelsin -videokonsertti ystävänpäivänä

Oppilaiden omia sävellyksiä ystävänpäivän virtuaalikonsertissa sunnuntaina 14.2. klo 12 alkaen. Konsertti on kuunneltavissa helmikuun ajan. Hyvää ystävänpäivää ja tervetuloa seuraamaan säveltäjämestareita!

Soitinseikkailu

Soittimet seikkailevat etusivullamme virtuaalisessa soitinesittelyssä. Opettajat esittelevät oman soittimensa. Käy tutustumassa!

Leffailta-videokonsertti 6.5.2021 klo 18

Hymon perinteinen elokuvamusiikin ilta tällä kertaa upeana videokonserttina! Varaa popparit mukaan ja nauti iki-ihanista elokuvasävelmistä - mukana yli 30 unohtumatonta kappaletta! Linkki konserttiin: https://youtu.be/SYHhigM71Ss (linkki avautuu klo 18.00) Konsertti on katsottavissa 23.5. saakka.

Kevätkonsertit

Hymon virtuaaliset Kevätkonsertit Alkusoitto kesälle, Kevätjuhla ja Kohti kesää! ovat katsottavissa kesäkuun loppuun asti. Hyvää ja aurinkoista kesää!